В двубой от 11-ия кръг на Първа лига Етър и ЦСКА завършиха 2:2 пред 10 000 зрители на стадион "Ивайло" в старопрестолния град. За гостите от София точен на два пъти беше Каранга, а за домакините точни бяха Бадара и автогол на Пинто.

През първата част играта беше изключително равностойна, за което говори и резултатът, при който двата тима се оттеглиха на почивка - 1:1.

В 11-ата минута домакините направиха отлична атака, но Бадара беше изпреварен от бранител на ЦСКА. "Армейците" отвърнаха с опасна атака, но удар на Каранга не намери целта.

Етър атакува опасно в 23-ата минута, след като Иван Стоянов беше изведен от Бадара, но не сполучи.

В 30-ата минута на двубоя Фернандо Каранга получи отличен пас от Манолев и с глава откри резултата. Две минути по-късно Бадара изравни с отличен удар.

Само 3 минути след подновяването на играта след почивката Каранга беше изведен очи в очи с Иванов, но стреля в него. При тази ситуация футболистът на "червените" беше в положение на засада, която не беше маркирана.

Каранга реализира 12-ия си гол в първенството в 62-ата минута, когато от малкото наказателно поле и асистенция на Пинто изведе ЦСКА напред в резултата. 

В 86-ата минута автогол на Пинто изравни резултата, след като Вълчанов центрира от корнер, а футболистът на столичани си я вкара в мрежата.

След това равенство все още ЦСКА е лидер с актив от 26 точки, Етър е на осмото място с актив от 12 точки.

Ето и съставите на двата отбора:

Етър: Иванов, Александров, Пехливанов, Скерлев, Минев, Сърмов, Апостолов, Атанасов, Стоянов, Руменов, Бадара

ЦСКА: Черниаускас, Дюлгеров, Чорбаджийски, Бодуров, Недялков, Малинов, Пинто, Манолев, Тиаго, Меркадо, Каранга

съдия: Валентин Железов