Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че очаква футболистите му да покажат много по-добра игра на терена в сравнение с мача от първия кръг на Първа лига срещу Славия (1:1). "Червените" приемат Лудогорец на стадион "Българска армия" в събота от 21:00 часа.

От ЦСКА се похвалиха с освежен "Българска армия"

“Очакването ми е за една добра игра. Искам да покажем едно добро лице, което на моменти през пролетта загатвахме, както и на контролите в Австрия. Надявам се да сме си извлекли нужните поуки от мача със Славия. През тази седмица тренира на много добро ниво. Футболистите са концентирани през цялото време”, каза Белчев.

“Отборът на Лудогорец е същият от миналата година. Наясно сме със силните и слабите им страни и се надяваме да противодействаме на силните им страни и да използваме слабостите, които виждаме в играта на Лудогорец. Мисля, че двата отбора няма с какво да се изненадаме и малките детайли ще решат мача”, допълни той.

Димитър Пенев: Има какво да връщаме на Лудогорец

“Дано този малък детайл да включва ситуациите пред вратата на противника. Да имаме по-голяма концентрация, по-голямо самочувствие и да реализираме създаните положения”, каза още наставникът на ЦСКА.

“Надявам се очакваната задължителна победа срещу Лудогорец да не натежи на футболистите. Те трябва да знаят, че винаги трябва да дават 100% от себе си. Феновете затова идват, тъй като футболистите вдигнаха много летвата. Искаме да покажем още по-голямо израстване и да се поздравим с победата след края на мача. Сигурен съм, че отборът ще покаже по-добро лице от мача със Славия”, завърши треньорът на “червените”.

Сблъсъкът ЦСКА - Лудогорец можете да проследите пряко по DIEMA SPORT, на онлайн платформата GONG PLAY, както и на честотите на Дарик радио.