Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев не беше особено доволен от представянето на тима си в първата част от блиц-турнира в Австрия, въпреки че отборът му спечели и двете полувремена и триумфира с импровизирания трофей. 

"Победите са добри, но от първото полувреме не съм доволен, има какво още да се желае. Но отчитам етапа, на който сме. Имаше желание от всички, но има още детайли за отстраняване, за да станем отборът, който всички искат и най-вече да играем така, както аз искам." 

ЦСКА спечели първа купата със Стамен Белчев

"Доволен съм от желанието и старанието, от играта има още много какво да се желае. Изискванията ми са много по-високи, преди почивката не видях да имаме доминацията над противника, която искам да виждам", заяви Белчев пред DIEMA SPORT 2.

Той коментира и представянето на първото ново попълнение Енрике, като според него бразилецът има всички качества да играе при "червените", просто се нуждае от малко време, за да разкрие потенциала си.  

Арсенио и Рубен Пинто се връщат в ЦСКА

"Новият играч е добро попълнение за нас, ще показва добри игри. На моменти не показваше всичко, което може, нека бъдем малко по-търпеливи. Скоро ще покаже всичко, което може, заслужава да е част от ЦСКА", заяви още Белчев и коментира предстоящата контрола със Зенит. 

"Очакванията ми са да имаме полезна контрола със Зенит. Очаквам да покажем добро лице и да търсим постоянство в играта, мен точно това ме интересува. Засега няма проблеми с контузени, надявам се да е така", завърши треньорът.