Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев няма да разчита на Милчо Ангелов до края на полусезона. Футболистът е бил отстранен от снощната тренировка на тима заради лоша дисциплина, разкри самият Белчев в интервю за клубния сайт на ЦСКА.

"Стойчо Атанасов и Сашо Георгиев са трайно контузени. Добре е, че Божидар Чорбаджийски се завръща в групата. Друг проблем е, че Милчо Ангелов е отстранен от вчерашната тренировка по мое решение заради лоша дисциплина. Най-вероятно до края на полусезона няма да разчитам на него", коментира Стамен Белчев.

За предстоящия мач с Локомотив Пловдив, треньорът сподели:

"Очаквам да покажем едно по-добро лице. Да бъде дисциплинирани и една добра игра с победа разбира се. Всеки противник срещу нас опитва да покаже най-доброто. Аз се опитвам на втълпя на момчетата, че всеки се опитва да покаже максисума срещу нас."

"Надявам се с една организирана игра и отборни действия да подчиним отбора на Локомотив. Надявам се да сме извлекли поуки от мача с Ботев и да покажем по-добро лице. Гледахме мачове на Локомотив, но мач с мач не си прилича. Интересува ме повече ние какво ще покажем като игра", каза още Белчев и добави:

"Не е моя работа да коментирам съдийството, но решенията са в наш ущърб. Надявам се реферът утре да покаже еднакъв критерий."