Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев гарантира, че ръководството ще направи "каквото е нужно" по въпроса с лиценза за Европа за следващия сезон. "Червените" бяха наказани от УЕФА да не играят в турнирите ѝ до лятото на 2019 г. в началото на седмицата.

"Клубът ще направи, каквото е нужно за лицензирането, можете да бъдете сигурни в това нещо. Най-нормалното нещо се получи да си вземем емблемата, там е мястото ѝ. Добре е", заяви Белчев пред DIEMA SPORT и говори за селекцията и подготовката.

"Имаме план в общи линии за подготовката, до ден-два ще излезе официално, но не искам да избързвам. Отдавна се работи по селекцията, когато има нещо сигурно, ще бъде уведомени, да не говорим празни приказки", сподели още Белчев.

Той пусна в последния мач за сезона срещу Дунав предимно млади момчета и сподели впечатленията си от играта им. Според него, някои от тях имат възможности да играят дори в първия отбор.

"Днес заложих на млади момчета, те стояха добре през по-голямата част от мача, трябва им повече самочувствие, а така е, когато си играч на ЦСКА. При някои момчета има много какво да се желае, някои са близо до отбора. Има страхотни момчета, които в най-скоро време трябва да се развият и да играят за първия тим."

"Имаше персонални задачи при изпълнението на корнера, но за съжаление не се справиха. Не се спазваше тактическата дисциплина, заспаха в тази ситуация и получихме това попадение", завърши Белчев.