Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев сподели очакванията си за предстоящото дерби с Лудогорец в Разград в неделя. Според него, този мач не е по-специален с нищо, въпреки че е с лидера и очаква победата в него, ако играчите му спазят тактическите указания. 

"Мач като мач. Очаквам да покажем добро лице, по-различно от последните мачове. Надявам се след двубоя да се радваме. Имаме стратегия, надявам се играчите да спазят тактическите указания, дисциплината да е налице през целия двубой. Сигурен съм, че ще го сторят и ще се поздравим с успех." 

"Наистина надиграхме Лудогорец в последните мачове, по-добре стояхме на терена. В някои от мачовете не ни стигна късмет, в други самочувствие пред гола. Трябва да покажем, че има израстване, трябва да покажем самочувствието, каквото всеки играч на ЦСКА трябва да има, както и да играем като колектив", заяви Белчев и сподели, че играчите вече са по-спокойни. 

"След победата над Славия играчите малко се поуспокоиха, макар че няма място за успокоение. Всичко е нормално, седмицата протече на едно добро ниво и сме готови за мача. Всичко планувано на лагера тече нормално, времето е много добро. В неделя на мача ще сме спокойни", заяви треньорът и разкри какви са проблемите в състава. 

"Проблемите със състава са свързани с Божидар Чорбаджийски, чиято стара травма се възобнови. Също имаме проблем и с Рафаел Енрике, който тренира двуразово, но индивидуално. Всички други са здрави и чакаме с нетърпение мача", сподели Белчев и разкри очакванията си за битката.

"Оптимист съм, вярвам на всеки един от момчетата. Те знаят, че са най-добрите, трябва само да го покажат. Няма смисъл от красиви приказки, трябва да покажем колектив на терена и съм сигурен, че ще спечелим", завърши Стамен Белчев.