Двама от играчите на ЦСКА са попаднали в плановете на кипърския Анортозис за селекция през лятото. Това са най-опитните бранители в селекцията на "червените" Станислав Манолев и Николай Бодуров. 

Новината е на изданието "Анортозис 24". Има обаче разлика в приоритетите при привличането им. Централният защитник Бодуров е първа опция в селекцията за този пост, но всичко зависи от това, дали ще намали финансовите си претенции. 

Според изданието, в София в момента той взимал прекалено висока заплата, която не е по силите на тима. С него предстоят преговори, а ако двете страни не се разберат, ще се пристъпи към други варианти. 

ЦСКА вече не е капо срещу Лудогорец в Разград

Манолев пък е едва трета опция в селекцията на Анортозис на позицията десен бек. Преди да се стигне до разговори с него, ще се преговаря с двама бразилци, които също нямат толкова високи финансови претенции, колкото българските национали. 

Интересното е, че българската следа в Анортозис винаги е била много дълбока. Последните ни сънародници там бяха Станимир Стоилов и останалите помощници в щаба му преди няколко години.