Треньорското трио, което ще води ЦСКА до края на сезона, в лицето на Люпко Петрович, Добри Митов и Димитър Пенев даде пресконференция преди мача с Лудогорец от 33-ия плейофен кръг на Първа лига.

Двубоят се явява пряк сблъсък за челото, тъй като „червените“ се намират на 3 точки зад седемкратните шампиони 4 кръга преди края.

Митов, който е най-младият в екипа, призна, че има някои проблеми около състава. Той все пак подчерта, че медицинският щаб прави всичко по силите си, за да възстанови футболистите с болежки.

Междувременно, Петрович акцентира върху шансове на състава от Борисовата градина за титлата и се върна на напускането на Любослав Пенев. Сърбинът обясни, че ходът на вече бившия треньор на „армейците“ е бил изненада и обясни, че всички в отбора име било мъчно. Петрович все пак каза, че решението на Любослав Пенев трябва да бъде уважено.

Преди ключовия мач Димитър Пенев коментира, че предимството на тима от „Армията“ е домакинският фактор и това, че желанието на играчите на столичани за победа ще бъде по-голямо от това на съперника. Той също така допълни, че отборът трябва да даде 100% заявка за титлата.

Целия брифинг може да видите в прикаченото видео!

„Червените" приемат разградчани в събота, 11 май, от 20:15 часа. Срещата ще може да следите с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.