Две от трансферните цели на ЦСКА за зимата бяха разкрити. Това стори най-авторитетното шведско издание "Експресен", според което "червените" искат да се подсилят с две от младите надежди на местния футбол Ерик Бьоркандер и Вилиам Ескелинен. 

Те се подвизават в момента в местния Сундсвал, който завърши в средата на класирането на страната. Двамата са на по 22 години, като имат мачове за юношеските, но не и за младежката или мъжката гарнитура на "тре крунур". 

Ескелинен е вратар, докато Бьоркандер е защитник, но може да се подвизава и в дефанзивната част на полузащитата. Агент на дуото е Михаел Калбек, който коментира темата с евентуалното им заминаване. Той е категоричен, че те ще бъдат продадени, но не потвърди къде. 

"Спрягат се какви ли не клубове за Ерик Бьоркандер и Вилиам Ескелинен. За Ерик е сигурно, че ще напусне. Той ще играе в друг клуб за по-добри лични условия, възможно е да е и в Швеция. Но няма да ходи в Елфсборг, каквито слухове има. Двамата ще преценят опциите си", сподели Калбек.