След като спечели тристранния турнир в Австрия с участието на Габала и Вакер, сега ЦСКА се изправя срещу сериозно предизвикателство.

Срещу момчетата на Стамен Белчев се изправя руския гранд Зенит Санкт Петербург. Срещата ще е първа за руския тим, а вие ще може да го проследите в ефира на DIEMA SPORT, GONG PLAY и Gong.bg от 19:00 часа.

Това ще е сериозен тест за момчетата на Роберто Манчини, а "червените" ще влязат със самочувствие, след победите над австрийци и азербайджанци.

През миналата година "червените" отново играха срещу тим на Манчини, но в лицето на италианския гранд Интер. Тогава "армейците" спечелиха с 2:1. Попаденията дойдоха от Арсенио Нунеш и Преслав Йорданов.

ЦСКА с първа купа в Австрия

Зенит завърши на третата позиция в последното руско първенство, а във витрината си има Купа и Суперкупа на УЕФА от 2008 година. В тима личат имената на Александър Анюков, Доменико Кришито, Олег Шатов, Александър Кокорин.

Бодуров: Трябва много бързо да влезем във форма

Белчев сигурно ще експериментира със състава като е вероятно да пусне два различни състава през двете полувремена, за да изпробва различни варианти за игра.