ЦСКА направи истински трансферен удар. "Червените" привлякоха полузащитника Тиаго Родригес, който е собственост на португалския колос Порто. Договорът на полузащитника ще е за следващите два сезона. 

Марков чака удари под кръста, ЦСКА продаде Арсениo

Родригес е на 25 години, като за последно е играл за Насионал Мадейра през миналата кампания. За този тим е изиграл 21 мача, в които се е разписал веднъж. Макар да е собственост на Порто от 2013 г., той няма нито един официален мач за първия тим на "драконите", като върхът му на "До Драгао" са 17-те двубоя за втория отбор, който обаче тогава се подвизава по аматьорските дивизии. 

Сръбски защитник ще се доказва за ЦСКА срещу Етър

Иначе досега полузащитникът не е излизал от родината си, като там е носил екипите още на Витория Гимараеш, Амаранте и Маритимо. Той има общо 17 двубоя с екипите на различните юношески и младежки гарнитури на Португалия. 

Две интересни контроли очакват феновете днес

"Ръководството, спортно-техническият щаб и всички служители на Футболен клуб ЦСКА пожелават на Тиаго Родригес много успехи с червената фланелка", написаха от сайта на ЦСКА при официалното обявяване на трансфера на португалския полузащитник.