ЦСКА тренира за първи път, след като в неделя победи Левски с 1:0.

В отбора се наблюдава прекрасно настроение и всички футболисти се включиха в заниманието в залата в комплекс "Царско село" с огромно желание. 

Голмайсторът в дербито Фернандо Каранга не пропусна да изрази за пореден път своята любов към феновете на ЦСКА, които стоят плътно зад него. 

Девет играчи не присъстваха на тренировката, защото са на лагер с националните отбори. Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Станислав Манолев и Кирил Десподов са с представителния тим на страната ни, Александър Георгиев и Стойчо Атанасов са част от състава на младежкия национален отбор за предстоящата евроквалификация срещу Словения, а Никола Борисов и Радослав Живков са в Испания, където в момента България U19 се бори за място на ЕВРО 2018. Витаутас Черниаускас има ангажименти с националния отбор на Литва.

Освен юношите Валентин Антов и Божидар Чуканов от набор 2000, които се подготвят с мъжкия отбор, днес към тима се присъединиха и Даниел Йорданов и Иван Митрев от набор 1999, както и Асен Дончев (2001г.).

Всички играчи са здрави и на разположение на старши треньора Стамен Белчев за контролата срещу Струмска слава (Радомир) в събота (24 март). 

Двубоят ще се играе на базата в Панчарево от 11:00 часа и ще бъде излъчен на живо по ЦСКА ТВ и в официалната страница на ЦСКА във фейсбук.