ЦСКА се раздели по взаимно съгласие с бранителя Борис Секулич. Двете страни официално приключиха договорните си отношения и защитникът вече е свободен да продължи кариерата си на друго място, информира официалният сайт на клуба.

27-годишният Секулич акостира на стадион „Българска армия" през лятото и записа с червената фланелка 12 мача в Първа лига и един за Купата на България, като взе участие и във всичките 6 срещи на тима в евротурнирите.

Междувременно стана ясно, че „червените” върнаха в редиците си двама младоци, които досега играеха като преотстъпени в Литекс. Бранителят Иван Турицов и вратарят Слави Петров вече са част от ЦСКА.

Иван Турицов и Слави Петров

източник: cska.bg

Десният бек Турицов записа близо 40 мача като титуляр във Втора лига през последната година и половина, като бе и основна фигура в юношеския национален отбор, родени 1999 г.

Стражът Петров е набор 1998г. и ще се конкурира за място в отбора с Черниаускас и Стипица.

През сезон 2016/17 с екипа на ЦСКА двамата таланти станаха шампиони в Елитната група до 19 години.

Същевременно ръководството реши младият вратар Петър Петров, който изкара подготвителния лагер в Испания, да продължи да трупа опит в Ловеч, където през есента бе неизменен титуляр във всички срещи на тима във втория ешелон.