След зимната почивка, старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще събере футболистите си за първа тренировка на базата в Панчарево на 9 януари, съобщава клубният сайт. От Борисовата градина обявиха още, че ще проведат лагер в Испания, по време на който ще изиграят 4 контроли. За момента сигурен съперник е Бохум. 

В първите 3 дни от подготовката играчите ще преминат задължителните медицински прегледи на групи. 

До 13 януари тимът ни ще тренира двуразово в София, а на 15-ти ще замине за испанския курорт Марбея, където ще се подготвя до 29 януари. Последното занимание на отбора преди отпътуването за Испания ще бъде открито за медиите.

ЦСКА срещу Ботев Пловдив

източник: LAP.bg

По време на двуседмичния лагер "армейците" ще изиграят 4 контроли. Първата ще се състои на 16 януари срещу германския Бохум, а преговорите със съперниците за останалите проверки са в процес на финализиране.

След завръщането на отбора в София, в зависимост от метеорологичните условия, ще се прецени дали тимът ни ще тренира на базата в Панчарево, или ще бъде проведен и втори подготвителен лагер. До старта на полусезона щабът на "червените" планира още две контроли на родна земя.

В първия официален двубой за 2019 година ЦСКА гостува на Черно море, като датата и началният час все още не са обявени.