Започва ли ЦСКА да придобави този нападателен стил, който феновете очакват?

Футболният анализатор Бойко Величков даде своя отговор на този въпрос след победата на тима над Етър с 3:1 в двубой от 25-ия кръг на Първа лига.

"Категорично, да, с едно голямо Но. И в двата двубоя, които изиграха, „червените” изглеждаха впечатляващо в атака. Пролича си, че индивидуалностите в отбора имат голяма, но са минали само два двубоя. Пак се хващаме за условността, че на всеки един треньор му трябва време. Другият положителен момент е, че ЦСКА намери своя голмайстор. Али Соу е взет, за да бележи. Затова е беше взето решението да се разчита на него. Засега оправдава категорично очакванията – бележи, играе с настроение и радва хората", коментира Величков в предаването "Домът на футбола" по телевизия DIEMA SPORT.

"Лудогорец имаше своите слаби моменти в началото на мачовете през пролетта и реално ЦСКА и Левски не успяха да се възползват максимално от това. Не може да разчиташ, че Лудогорец ще кара цял сезон със слаби резултати. В такъв момент има много психология. За да запалиш публиката, трябва да се възползваш от тези слаби моменти. Това не се случи. Преките конкуренти на Лудогорец не успяха да го притиснат. Не бих отписал Левски в никакъв случай, защото всеки може да загуби точки. Твърде рано е за категорични прогнози", заяви още Бойко Величков.