Отбелязалият единственото попадение за Етър срещу ЦСКА – Даниел Младенов, изрази съжалението си, че „болярите” не взеха нищо от дуела между двата тима. „Червените” записаха успех с 3:1 противника, запазвайки интригата на върха в Първа лига. Младенов довери, че ЦСКА е бил по-силен през второто полувреме, а Етър трябва да съжалява, че не е реализирал положенията си в първата част.

„Донякъде късмет не ни достигна, а може би и класа. Тези мачове ги чакаме с нетърпение. Щеше да е хубаво, ако бяхме взели точка. Аз исках и три, но това е футболът”, започна Младенов пред медиите.

„Мисля, че третият гол пречупи всичко в мача. Падахме 0:2, стана 1:2. Мисля, че трябваше да държим футболистите на ЦСКА под напрежение до края. Не се знаеше нищо, при 1:2 гол можеше да падне гол в 93-ата минута. Третият гол прекърши интригата в срещата”, продължи Младенов.

„Цялото първо полувреме надиграхме ЦСКА. Стояхме по-добре, държахме топката. Не помня те да имаха положение през първата част. Втората част ни вкараха два гола за десет минути. Лично за мен няма напрежение. Може би в някой е имало, но ако на такъв мач нямаш желание и амбиция да победиш, то в кой? Има тръпка и заряд. Заспахме за десет минути и мачът приключи за нас”, констатира халфът на Етър.

„От контрола до официален мач разликата е голяма. Мисля, че ЦСКА стоя много по-добре през второто полувреме днес. С играта, която показваме, можем да се борим за седмото място и да опитаме да играем в Европа срещу третия в класирането. Защо не, ако имаме късмет, може и да се получат нещата? Купата на България е много важна за Етър. Трябва да сме мотивирани и концентрирани. Ако победим Локомотив Пловдив, всичко е възможно. Надявам се Левски да победи Лудогорец. Знаем, че „синята” и „червената” общност жадуват за титла. При успех на Левски хората ще пълнят трибуните и първенството ще стане интересно”, завърши Даниел Младенов.