Крилото на ЦСКА Кирил Десподов стана „играч на мача” за срещата на неговия тим срещу Лудогорец (1:1). Именно той бе причината „армейците” да стигнат до равенството на „Българска армия”, след като завърши по превъзходен начин центриране на Станислав Манолев. Десподов отказа да даде отговор на събитията след края на мача, когато напрежението в София ескалира и същевременно довери, че ръководството ще взима решението дали той ще остане в ЦСКА и през пролетта.

 

„Доста тежък мач беше, но мисля че заслужавахме повече победата от Лудогорец. И те имаха положенията си, но нашите определено бяха повече”, бяха първите думи на Десподов пред DIEMA SPORT.

„Първото полувреме играхме доста добре, правихме атаки, но те ни вкараха от статично положение. Не го очаквахме, но е радостно, че върнахме гола. Ел Маестро ни повиши тон на почивката, каза ни къде правим грешки и ги поправихме. Аз се радвам, че излязох жив и здрав от мача и контузията ми не се влоши. Благодарен съм на Господ, че играх днес”, продължи Десподов.

Не искам да коментирам разликата в точките,не съм аз човекът, който трябва. Ръководството решава дали аз ще съм тук и през пролетта. Аз се раздавам и играя, но шефовете ще вземат решението. Накрая се случиха нормални неща, от които на феновете почна да им писва. Не мога да ги коментирам”, завърши халфът на ЦСКА.