„Вчера си казах мнението предварително, да не съм в детската градина. Казах, че съм сигурен в ръководството и феновете. Какво ще стане сега с другия отбор, другата емблема? Те трябва да ги извадят от групата”, коментира почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев пред Спортно шоу „Гонг” по Дарик радио по повод днешната новина, че дружеството „Ред Енимълс” е платило сумата от 8 милиона лева за емблемата на ЦСКА и вече притежава активите и пасивите на "армейския" клуб.

„Тези неща пишете. Има някои закони. Има много цветарки, които се пребоядисват, после взимат друга боя да възвърнат старата. Сърце, кръв, това е трупано години”, добави Пенев.

На въпрос дали ЦСКА ще стане шампион, Димитър Пенев отговори:

„Няма да коментирам тези въпроси. Има мачове, има грешки, има плюсове, защо да коментираме тези неща, дали ЦСКА ще стане шампион. Аз не съм прогнозаджия.”

„Пожелавам успех на националния тим – да внимават с Кипър. Това е опасен отбор, който е спъвал големи отбори. Да играят това, не което играха срещу другите отбори. Трябва да играят по-силно и колективно. Един гол повече, но е да за нас”, каза Пенев по повод предстоящите мачове на националния ни тим по футбол в Лигата на нациите.

Собственикът на "червената" емблема: Това е обединение без аналог

ЦСКА е шампион! Вече и по морал!

ЦСКА: Емблемата е платена!