Старши треньорът на ЦСКА Добри Митов изрази съжалението си от пропуснатия шанс за победа в дербито с Лудогорец. Той обаче отказа да обвинява Али Соу, който пропусна дузпа за "червените".

Относно битката за титлата, Митов увери, че тимът няма да се предаде до края.

"Защото не ни достигна един гол, просто трябваше да отбележим един гол. Не само от дузпата, имахме и други ситуации. Пропуснахме, но битката остава, не сме се предали и никога няма да се предадем", заяви Митов.

"Направихме един добър мач, жалко за пропуснатата възможност, няма какво да го обвиняваме момчета, всеки пропуска. Гледаме напред и ще се борим, докато има шансове."

"Един гол шеше да обърне психологически мача в наша посока, но нямам право да го виня момчета, не можем да бъдем недоволни. Търсехме гола, не успяхме по една или друга причина."

"По-скоро нервен мач, доста накъсан, доста нарушения, оттам се получи това нещо. В по-голямата част от мача ние контролирахме събитията, имахме нашите възможности, съжаляваме."

"От целия отбор съм доволен, имахме някои наши проблеми през седмицата. Опитахме се да направим и невъзможното", допълни специалистът, който зае мястото на Любо Пенев.