Наставникът на ЦСКА Добри Митов коментира успеха над Локомотив Горна Оряховица с 3:0 в първата контрола на "червените" в подготвителния период.

"Доволен съм от резултата, имам забележки относно играта, но има напрупана умора в играчите. Сега приоритетите са други, когато дойдат мачовете в първенството и Лига Европа, тогава ще искаме да сме в оптимална форма. Доволен съм от всички. Свършихме лагера без тежки контузии. В Австрия ще наблегнем върху игровата подготовка", коментира наставникът.

"Наблягаме върху всички компоненти, работим върху всичко. Кери го запазихме, тъй като има доста мачове, които предстоят. Доволен съм от старанието и желанието на всички. Ще се опитваме да надграждаме и да изглеждаме все по-добре. На всеки играч ще му се даде шанс, от тях зависи, който е най-добре подготвен ще играе", добави още той.

"Знаем съперниците, имаме информация за всеки един отбор, като разберем, кой отбор ще ни се падне ще го разузнаем по-подробно. Работи се върху това нещо, не чакаме да ни се падне отбора и тогава да действаме. Който и да се падне ние сме длъжни да го преодолеем. Очаквам да се представим добре и във всеки мач да играем за победа, дано успеем да влезем в групите на Лига Европа", коментира Митов очакванията си за жребия и евентуалния съперник на "червените" в турнира Лига Европа.

"Бодуров се възстанови от контузията, тренира на пълни обороти, а ние сме доволни от влагането му в тренировъчния процес. Нямаме притеснения, вчера получи лека болка в бедрото и решихме да го съхраним. Никой не бяха от добрите футболисти, ако има нещо качествено и добро ще го привлечем. Отборът трябва да се сработи, ще ни трябва време. Работим всеки ден, колективът побеждава, никой сам не може да победи, всичко е въпрос на сработка, за да има успех трябва да има колектив. Няма по-успели на Балканския полуостров от тях (Люпко Петрович и Димитър Пенев)", добави той.

Специалистът отказа коментар по повод трансфера на Жоржиньо в Лудогорец, като каза, че гледа своя отбор, а не чуждите.