След края на 34-ия кръг и обобщението на най-добрите играчи по позиции, време е да разберем и кои попадат в идеалната единадесеторка на едно от последните завъртания в българския футбол за сезона, както и кой треньор има честта да я води.

Този престиж се пада на Добри Митов, временния наставник на ЦСКА. Той изведе тима си до успех в Стара Загора над Берое и за втори път за краткия си престой начело на отбора става треньор на Идеалния тим на кръга.

На вратата на тази единадесеторка е Витаутас Черниаускас също от "червените". Защитниците в нея са Ертан Томбак от Славия, Живко Миланов от Левски, Козмин Моци от Лудогорец и Крум Стоянов от Етър.

Пред тях в халфовата линия са Георги Йомов от Славия, Дани Кики от Черно море, Тиаго Родригес от ЦСКА и Светослав Ковачев от Дунав. Нападението е предовждано от Исмаил Иса от Дунав и Цветелин Чунчуков от Славия.

Ето и как изглежда тази единадесеторка и защо. Подредбата е от предаването "Героите на кръга" по DIEMA SPORT. Статистиката в него е на Enetpulse.