Футболистът на Витоша Бистрица Григор Долапчиев коментира тежкото поражение от ЦСКА с 1:6 в мача от шестия кръг на Първа лига. Той обясни защо не се е зарадвал при почетното попадение в полза на „бистришките тигри“, което самият той отбеляза, като сподели, че при резултат 4:0 в полза на „червените“ няма смисъл от бурни емоции.

„Трудно се говори след такава загуба. Бе тежко на терена. Поведоха ни след бързи голове от статични положения. Не можахме да се върнем в мача и така се стигна до този резултат“, започна Долапчиев пред DIEMA SPORT.

„Мисля, че трябва много повече самочувствие и сигурност. Може би не ни достига и опит това са първите ни стъпки в Първа лига. Смятам, че досега играхме все със силни противници. Надявам се в следващия кръг с Верея да покажем най-доброто и се надяваме на първи три точки“, каза още Долапчиев.

„За съжаление, опитваме се да вземем първа победа. Показахме добри игри с изключение на днес и срещу Локо Пд. За в бъдеще се надявам да става по-добре“.

„Какво да ви кажа не, че нещо ЦСКА или такива работи. Не искам да коментирам кое е ЦСКА и кое не. При 4:0 в тяхна полза какво да се радвам, няма смисъл“.

„Убеден съм в силите си. Трябваше ми добър колектив като този във Витоша. Сработихме се бързо. Нещата се получават добре отпред, но има проблеми отзад“.

„Определено защитата започва от нападателя. Но като цяло отборната защита не ни се получава. Имаше индивидуални грешки днес. Надявам се да ги изчистим и да не пускаме леки голове“, продължи Доплачиев.

Запитан за предстоящия съперник Верея, играчът на новака каза: „Играят добре, печелят точки. Но ние излизаме да играем нашата си игра и се надявам се да ни се получи. Няма слаби отбор. Всеки има своите качества. Надявам се и на нас да ни върже и да спечелим първи три точки“.