Футболистите на ЦСКА получиха почивка след успеха над Лудогорец в Разград с 2:1 в мач от 15-ия кръг на Първа лига. Тимът ще почива до четвъртък, когато ще започне подготовка за следващия мач в Първа лига, който е срещу Ботев Пловдив на стадион "Българска армия" на 18 ноември от 15:00 часа.

ЦСКА няма да играе приятелска среща по време на паузата за националните отбори, съобщи официалният сайт на "червените".

След дербито вчера двама играчи са с контузии . Александър Дюлгеров изпитва болки в глезена след като беше настъпен от играч на разградчани и след обстойни изследвания днес ще стане ясно какво е неговото състояние.

Станислав Манолев от няколко седмици има болки в ахилесите заради възпаление. Поради травмата на Манолев той отпада от състава на националния отбор за приятелската среща със Саудитска Арабия на 13 ноември от 19:00 часа в Лисабон, а на негово място в тима е повикан Дюлгеров.

В представителния тим са още Николай Бодуров и Антон Недялков. Лагерът на "лъвовете" започва в сряда (8 ноември), когато те се събират на Национална футболна база "Бояна".

Не всички футболисти на тима ще могат да си починат, защото трима играчи на ЦСКА - Стойчо Атанасов, Александър Георгиев и Кирил Десподов от днес са на лагер с националния отбор до 21 години преди европейските квалификации с Франция и Черна гора.

Тимът ни гостува на петлите на 9 ноември от 20:00 часа, след което посреща Черна гора на 14 ноември от 18:30 часа на стадион "Берое" в Стара Загора.