Джеси: Надявам се да изглеждаме така и срещу Левски

Нападателят на ЦСКА Едвин Джеси изрази надеждите си „червените“ да покажат същото лице като в мача с Ботев Враца и срещу Левски. Дербито между „сините“ и „армейците“ е в неделя, 24 февруари, от 13:00 часа.

Битката ще може да следите с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

„В началото търсехме шансовете си, контролирахме мача. През първите 80 минути бе така. В последните 10 минути се дръпнахме назад, това отвори шансове за Нотев Враца. След първия гол трябваше да убием интригата. Вкарахме втори гол, но мисля, че трябваше да реализираме още и да решим всичко по-рано. Често им давахме владението на топката. Ние още сме в процес на изграждане“, започна Джеси.

„Аз винаги искам да печеля. За мен аз съм в най-големия тим в България. Трябва да гледаме напред. Трябва да надграждаме“, продължи Джеси.

„По-добре е да спечелиш преди мача с Левски, отколкото да завършиш наравно или да загубиш. Надявам се, че това ще ни даде увереност. Искрено се надявам, че ще изглеждаме по същия начин и срещу Левски“.

„Чух много за Любо Пенев преди дори да дойда тук. От самото начало, той е много директен с нас. Той ми каза, че иска това и това и това от мен. Каза го на всеки. Мисля, че тимът се нуждаеше от това. Ситуацията е такава и така трябва да бъде“.

„Футболът е странен спорт. Знаехме, че Лудогорец не играха добре. Не знаехме, че днес не са спечелили. Ако бяхме спечелили срещу Черно море щяхме да сме в по-добра позиция спрямо Лудогорец сега. Вярвам в Господ и знам, че това е било за добро. Надявам се те (бел. ред. Лудогорец) да изпуснат още точки, а ние ще ги настигнем“, завърши Джеси.