Една от звездите на ЦСКА Едвин Джеси е оптимист за последния мач за годината за тима си, въпреки слабото представяне в Стара Загора срещу тоталния аутсайдер Верея. "Червените" надделяха с 1:0 и бяха неубедителни, но според ганаеца, при малко повече концентрация другата седмица срещу Ботев, няма да имат проблеми да вземат трите точки. 

Ако успеят наистина да вземат това домакинство над "канарчетата", момчетата на Нестор Ел Маестро ще запишат първа победа над представител на Топ 5 от началото на този сезон. И според Джеси явно това е напълно възможно. 

"Много тежък мач ни предстои другата седмица срещу много силен опонент. Трябва да бъдем пределно мобилизирани и концентрирани и ако наистина е така, няма да имаме проблем да спечелим мача", сподели Джеси и коментира битката с Верея. 

"Определено сме щастливи от трите точки, но при всички положения сме играли и по-добре. Но няма как, има и мачове като днешния. Със сигурност не сме подценили съперника, просто нямахме късмет в последната фаза на атаката", завърши ганаецът.