Спортният директор на Сундсвал Урбан Хагблом е потвърдил, че българският ЦСКА има много сериозен интерес към стража на швесдкия тим Вилиам Ескелинен.

През изминалия месец стана ясно, че „армейците” са изразили готовност да закупят стража на Сундсвал, както и неговият съотборник Ерик Бьоркандер. Директорът на шведите сподели пред скандинавските медии, че при разговорите с ръководството на ЦСКА, българите са се съгласили да закупят вратаря.

„Наясно сме, че има интерес към Ескелинен, но имаме заявена цена за него от 5 милиона крони (бел. ред: 1 млн. лева). Все още не сме получили обаче официална оферта. При разговорите със софийския ЦСКА ни бе заявено, че те са в готовност да срещнат цената за Есклеинен, но от този разговор насам ние нямаме контакт с тях и оферта не е постъпвала”, сподели Хагблом. Директорът на Сундсвал сподели, че Юргорден има интерес към вратаря, но цената според шведите е твърде висока.

Защитникът Бьоркарден пък става свободен агент с началото на новата година, а изданията твърдят, че бранителят ще води преговори с "червените" за свободен трансфер.