Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе разочарован от нулевото равенство с Ботев Пловдив, но и сподели, че „червените” не са заслужавали да вземат успеха в Коматево.

„Разочарован съм от точката, и ако искаме да постигнем целите си, то трябва да печелим подобен тип мачове. Пловдив не е лесно място за игра, но ЦСКА трябва да печели тези мачове. Това е причината да съм разочарован.”, сподели Ел Маестро пред DIEMA SPORT.

„Имаше повече битка и по-малко футбол. Позитивното е, че можем да се борим, когато имаме нужда от това, но трябва да играем по-добър футбол и да създаваме положения”.

„Както казах, Пловдив не е лесно място за игра, но сега имаме две седмици да работим и да се подготвим по-добре. Докато разликата с първнеца е един мач като точки, то нищо не се променя. Всяка седмица можеш да вземеш нови точки и заради това съм разочарован от днес. Не бяхме по-добри от Ботев и не заслужавахме и да спечелим”, довери сръбският наставник на ЦСКА.

„Мисля, че нашият старт е нелош и не загубихме лесни двубои, ако имаше такива. Трябва да се подобряваме и гледаме напред. Не знам дали ще има нови в ЦСКА. Имаме добър отбор и ще работя с него неумолимо, за да постигнем целите си”, завърши Нестор Ел Маестро.