Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро заяви след загубата с 0:1 от Левски в големия сблъсък от 10-ия кръг на Първа лига, че може да са наранени, но не са счупени.

„Мачът не бе много добър. Имаше много емоция, много битка, което може да се очаква, но не повече. Не създадохме нищо. Левски също нищо не създаде. Левски вкара гол от нищото, а ние не успяхме и за това загубихме“, коментира Ел Маестро.  

„Може да сме наранени, но не сме счупени. Трябва да се възстановим. До края на зимната пауза трябва да спечелим всеки мач, за да постигнем целите си. Това ще бъде много трудно, но ще опитаме“, добави наставникът на ЦСКА.

„Ако искаш да играеш с млад български футболист, трябва да поемаш тези рискове. Откакто Ангел дойде в отбора, представянето му е много добро. Развитието му е огромно. Той стигна и до националния отбор. Подобни неща е възможно да се случват“, продължи старши треньорът на „червените“.  

„И двата отбора бяха нервни в началото. През второто полувреме трябваше да бъде спечелена втората топка. Опитахме, бяхме малко по-добре.“

„Мисля, че реферът се справи днес.“

„Дербито е важно, защото ако го спечелиш, можеш да използваш тази позитивна атмосфера в следващите двубои. Сега е много по-важно да не се случи обратното. Ще бъде важно играчите да разберат, че загубата е тежка, но сме загубили 3 точки, а не пет или седем. Имаме да свършим много работа от тук до края на първата част от сезона. Очевидно не е добър знак да загубиш двете директни дербита за върха. Ще играем четири пъти един срещу друг през сезона и ще видим къде ще бъдем в края на сезона. Много е разочароващо, че загубихме двете дербита, но е много рано още да се каже. В момента сме доста долу заради загубата. Левски е вдъхновен заради победата. Ще видим какво ще се случи в следващите седмици“, каза още Ел Маестро.