ЦСКА ще спре трима свои футболисти да играят за Етър в предстоящия мач между двата отбора - в събота от 17:30 часа. Това са преотстъпените в тима от Велико Търново Пламен Гълъбов, Никола Колев и Александър Георгиев, които са собственост на "червените". 

От тях единствено Гълъбов е твърд титуляр в центъра на "виолетовата" защита, пише "Меридиан Мач". Той вероятно ще бъде заменен от Иван Скерлев.

Колев също бе в стартовия състав при гостуването на Витоша (1:1) преди няколко дни, но той не е толкова решаваща фигура за тима на Краси Балъков и лесно може да се бъде заменен с Румен Руменов, който също мина през ЦСКА.

Александър Георгиев пък на този етап е резерва в Етър. В отбора на Балъков има още редица футболисти, минали през "Българска армия" - Иван Стоянов, Венцислав Василев, Здравко Илиев, Анатоли Господинов и Милчо Ангелов.

ЦСКА преследва лидера Лудогорец като в момента изоставането му от него е 5 точки. Етър е на 7-ото място с актив от 37.

Срещата между Етър и ЦСКА ще се изиграе на 9 март (събота) от 17:30 часа и ще може да го проследите в ефира на DIEMA SPORT, минута по минута на Gong.bg, PLAY DIEMA XTRA и честотите на Дарик радио.