Офанзивният халф на ЦСКА Тиаго Родригес ще е сменил шест треньора в рамките на две години, в случай, че „армейците” назначат нов наставник през идното лято. Точно това се очаква да стане след края на сезона, пише вестник „Тема спорт”.

Тиаго беше привлечен в „Борисовата градина” през лятото на 2017-а година, когато треньор на отбора бе Стамен Белчев. Именно под негово ръководство плеймейкърът направи най-силните си мачове с червения екип. Тиаго се вписваше отлично в стила, практикуван от хасковския специалист.

Впоследствие пък Белчев напусна на 1-и май 2018-а година и в рамките на месец временно бе назначен Христо Янев. Третият наставник на Тиаго беше Нестор Ел Маестро, който го използваше в мачовете на отбора като ляв външен халф. Приносът на Родригес в тази зона на терена спадна и представянето му не бе убедително. Въпреки това португалецът и Ел Маестро имаха добри взаимоотношения извън терена, като неведнъж са вечеряли семейно. След младият треньор наставник на Тиаго стана Любослав Пенев. Португалецът имаше проблясъци при Ел Голеадор и играеше редовно. След напускането на Пенев пък начело на „армейците” застанаха Добромир Митов, Люпко Петрович и Димитър Пенев, като първите двама се занимават с тактиката на отбора и избора на стартов състав.

Тиаго игра силно в дебюта на новия треньорски екип, когато вкара гол и добави две асистенции срещу Черно море при успеха с 3:1. Той обаче получи пресилен жълт картон в края на мача и бе наказан за дуела с Лудогорец.