Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков не скри емоциите си след победата на „червените” срещу Левски с 1:0 в последния кръг от редовния сезон в Първа лига. Камата изгледа срещата от Маями и въпреки голямото разстояние, нямаше как да не се възхити от показаното мъжество.

(В)Каранга е познатият герой, който посече Левски

„Браво, армейци! Това е истинският „червен” дух, който се носи от поколение на поколение”, заяви Стоичков пред „Труд”.

„Такива мачове са за мъже. Браво и на двата отбора, че при такива условия направиха страхотна битка. Накрая се видя, че по-високата класа побеждава.”

Стамен Белчев: Равният просто не ни устройваше

„Много се радвам за победата. В два мача поред показахме, че само със себераздаване и борба от първата до последната минута се печелят мачове, битки и титли. Може някой път да не ти върви, но трябва да знаеш как да вземеш своето. ЦСКА се научи.”

Пената: Левски игра за Лудогорец, не за себе си

„Поздравявам всички момчета, впечатлен съм от вас. Браво и на Стамен Белчев. Личи си добрата му работа. От футболистите искам само едно – това, което правят на тренировки, да го показват и в мачовете.”

„Битките тепърва ни предстоят и време за еуфория или отпускане няма. Важното е, че ЦСКА има всичко за да празнува шампионски 70-годишния юбилей”, добави още Ицо.