Опорният полузащитник на Левски Георги Костадинов се обърна специално до бившия треньор Елин Топузаков, на когото посвети победата с 2:1 над ЦСКА. Националът заяви, че все още храни огромен респект към наставника, който се е превърнал в кауза за „сините“ на терена.

ЦСКА поведе с ранен гол на Арсенио Нунеш още в 5-ата минута, но с попадения на Роман Прохазка и Давид Яблонски във финалните 20 минути Левски взе ценните три точки.

„Първо и преди всичко искам да почна с яколко думи за бившия треньор. Смятам, че всички ние, които работихме с него – и футболисти, и журналисти, му дължим огромно уважение. Още аз лично като стъпих на „Герена“ отношението на този човек, към когото храня огромен респект още от преди това, беше уникално. Такива личности много рядко се намират в нашия футбол и нашето общество. Определено му посвещаваме победата. Той ни каза, че трябва да намерим нещо, заради което да се хвърлим. Това беше той“, каза Костадинов.

Прохазка: Тази победа е за Топчо

„Трябваше бързо да преминем към другата вълна. Г-н Митов е изключителен мотиватор. Успя да ни вкара доста самочувствие, увереност, това се видя на терена. Постигнахме добър резултат с много добра игра. Знаехме, че сме по-добрите футболисти и по-добрият отбор. С тази публика зад гърба си нямаше как да отстъпим. Имаше една вяра и едно спокойствие.“

„Много съм разочарован от многото спекулации по мой адрес относно новия договор. Надявам се, че в най-скоро време ще отработим този въпрос. Моето желание е да продължа в Левски.“

Боримиров: Има грешки и прошки, Спас Русев е много щастлив

„Повтарям, г-н Митов е изключителен мотиватор. Отношението му към нас беше доста позитивно. Това си пролича и на терена. Според мен съдията се справи на много добро ниво“, заключи Костадинов.