Асът на ЦСКА Кирил Десподов бе избран за играч №1 в мача срещу Локомотив Пловдив, завършил 1:1. Именно Десподов реализира гола за гостите, а след мача даде своето мнение за ситуацията и за самия мач.

Десподов лиши Локо Пд от дубъл над ЦСКА

"Не се отказах, получи перфектен пас от Пинто, не видях, че вратарят е излязъл. В последния моент го видях и вкарах в опразнената врата", обясни Десподов.

"ЦСКА трябваше да победи. Локо Пловдив имаше една ситуация и успя да я реализира. Ние имахме 15 и вкарахме само един гол, трябва да работим повече над това. Чувствам се по-уверен, благодарен съм на треньора, че ми дава увереност."

Десподов коментира и предстоящия мач на националния отбор с Холандия, за който бе повикан в състава: "Кой не мечтае да вкара гол на Холандия. Първо е важно да отида на лагера, да покажа на какво съм способен и ако господин Хубчев прецени, да запиша дебют."

А относно мача на ЦСКА с Лудогорец след паузата, Десподов каза: "Това е ЦСКА, как няма да се противопоставим. Ще се борим до последната минута. Какво като са Лудогорец?"