„Трябва да имаме много решения в състава. Моето виждане е, че някои футболисти трябва да покриват повече от една позиции. Така може да имаме гъвкавост и може да се променят някои неща в отбора. Ние сме голям клуб и се нуждаем от атака, за да печелим трофей и трябва да стартираме от вратаря“, сподели старши треньорът на ЦСКА-София Едуард Йорданеску при представянето на тримата нови играчи на „червените“.

„Истина е, че казах, че може би се нуждаем от още един футболист, но вярвам на тази група, която сме в момента. Искам да запазя спокойствието на играчите и да не говоря за трансфери в момента. Трябва да съм наясно с тяхната физическа форма и ще направим някои тестове“, добави още Йорданеску.

Попитан за коментирания възможен трансфер на Матиа Курьор, специалистът отговори: „В близък контакт съм с Борда на директорите и собственика. Имахме дълъг списък в с футболисти. Обсъждахме някои имена, които са следени преди това от клуба, но трябваше да бъдем изключително внимателни и да вземем решение в интерес на клуба.“