Футболистът на Пирин Благоевград Костадин Ничев, който отбеляза единственото попадение за „орлетата“ при загубата от Етър Велико Търново с 1:2, заяви, че щастлив от реализирания гол, но не скри, че има и немалка доза горчивина заради поражението.

„Не мога да съм радостен за гола напълно. За съжаление обаче, не успяхме да победим. Бяхме дошли за трите точки. Първото полувреме Етър ни надигра, бяхме по-стъписани, не можахме да се ориентираме. Изравнихме, после изтървахме две три положения, а след това мачът стана двуостър и допуснахме попадение“, започна Ничев, който бе избран и за Играч на мача.

„Може би пренавити влязохме в мача. Не можахме да се ориентираме добре, но за втори пореден мач и с Черно море второто полувреме ни е по-силно, успяване да натикаме противника в неговата половина, успяваме и да изравним, но този път допуснахме и попадение. С Черно море това не се случи, днес стана. За съжаление загубихме“, добави играчът.

„Липса на концентрация - на това отдавам грешките в дефанзивен план. Щом Милен Радуканов е казал, че имаме такива проблеми, трябва да ги решаваме. Идват Левски, всички знаем кои са, но в Благоевград не се играе лесно“,продължи Ничев.

„Не мога да не съм щастлив, че отбелязах гол, но горчивината остава, защото дори частичен успех не взехме“, завърши Ничев.