Легендата на ЦСКА Пламен Марков си спомни за паметния двубой срещу Байерн (Мюнхен), който се провежда на тази дата точно преди 35 години на Националния стадион "Васил Левски". 

Той не участва в срещата поради тежка контузия, но това не му е попречило да изпита невероятните емоции около мача, който ЦСКА печели с 4:3. Ето какво заяви той пред сайта на клуба - cska.bg:
"Връщате ме в едни от най-славните години в развитието на нашия клуб. Водехме с 3:0 до 18-ата минута на гранд като Байерн Мюнхен. Стадион "Васил Левски" бе препълнен от фенове на футбола. Брайтнер, който бе един от най-значимите играчи на германците поиска смяна, защото и той не бе очаквал подобно развитие. Жалко, че си спомняме за един такъв момент, който е бил в далечното минало.

Точно в тази година се чувствахме като равен с равен с големите отбори. Бяхме натрупали опит, а преди това отстранихме Ливърпул. Въпреки всичко не сме предполагали, че може да водим на Байерн Мюнхен с 3:0 след само 18 минути. Малко повече опит и вяра не ни достигнаха, за да достигнем финал. Ако бяхме победили с 3:0 щяхме да сме много близо до голямата крачка."