Титулярният страж на Лудогорец Владислав Стоянов заяви, че 6-ата поредна шампионска титла на отбора е доказателство за неговото израстване. Възстановяващият се от контузия национал първи бе приветстван от публиката на „Лудогорец Арена” при шампионските празненства след равенството 1:1 срещу ЦСКА в 34-ия кръг.

„Възстановяването върви по план, всичко е нормално на този етап. Дано всичко да върви гладко, защото имах малки перипетии. Сега всичко е окей. Надявам се възможно най-скоро да се върна в игра. Не ми се коментира за срок, защото когато кажем , веднага излиза нещо. Много хора се опитват да ме отпишат. Надявам се в края на септември да се завърна на терена”, каза Стоянов за DIEMA SPORT.

„Отборът надгражда чисто игрово и го показахме през тази година, най-вече в Шампионската лига. Константното е, че отново сме шампиони. Запази се доста добра атмосфера, доста добър колектив. Дойдоха нови футболисти, които бързо се включиха и помогнаха на отбора. Отборът надгради, стана много по-опитен и вече знае как да вземе големите мачове. Знае кога да се вложи максимално и къде да спести сили. Лудогорец израства все повече и повече.”

„Голямата разлика в Европа между големите и по-малките отбори е броят реализирани положения. Смятам, че нашият отбор през тази година успя да намали грешките, а в същото време да се възползва от тези на противника. Смятам, че тимът доказа израстването си в това отношение”, добави Стоянов.