Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга разсея съмненията за травмата си и успокои всички почитатели на тима, че не се касае за нещо сериозно. Той се разписа в мача със Славия, но след почивката беше сменен заради проблем с адуктора. Но ще може да играе още следващия мач.

"Нищо сериозно не е контузията ми. Посегнах за една топка и се получи спазъм в адуктора ми. Имаме обаче доста футболисти и трябвшае да влезе някой по-здрав и да помогне. Сега ще работя и ще чакам мача с Лудогорец", сподели Каранга пред камерата на DIEMA SPORT и коментира мача с Лудогорец.

Мечтано начало? Славия имаше други идеи за ЦСКА

"Който е по-подготвен, който желае повече успеха, той ще победи. Ние ще сме 11 срещу 11 в мача с Лудогорец, знаем силата им, но ние сме класен отбор и трябва да победим", сподели нападателят и коментира неочаквания хикс със Славия, допуснат след множество пропуски.

"Първенството сега започва, има доста мачове, има доста неща да се решават. Работим много, надявам се да показваме всичко това, което е необходимо да станем шампиони", заяви още бразилският нападател и накрая разкри каква е рецептата за множеството голове, които реализира.

"Всичко, което правя на мачовете, е плод на тренировки. Имах един шанс и успях да го вкарам. Всеки ден тренирам играта с глава. Затова се надявам, когато топката ми идва и на крак, и на глава, да успявам да я вкарам", завърши голмайсторът за "червените" в мача със Славия.