Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга заяви, че се чувства щастлив в настоящия си отбор. Бразилският футболист призна, че прави всичко възможно във всеки мач, за да помага на съотборниците си и да радва публиката.

Каранга номер 1 за юли: Искам да продължа по същия път

„Досега в моята кариера съм имал много добри моменти. Последно играх в тим от Бразилия, където също имам добри спомени, но най-добрият период в кариерата ми до момента е този в ЦСКА. Това за мен е първият отбор с такава огромна подкрепа и толкова много фенове. Това ме радва всеки път, когато изляза на терена”, каза Каранга пред CSKA.BG.

„Вечното дерби беше нещо невероятно. Мотивацията е огромна. Когато стъпим на терена и видим уникалната подкрепа на феновете ни няма как със съотборниците му да не дадем всичко от себе си за победата”, допълни бразилецът.

Каранга все така на върха в листата на голмайсторите

„Пак казвам  - дербито е нещо уникално, което не всеки футболист има възможността да изпита. Точно затова се раздавам до последно, давам 150% от себе си, за да можем да зарадваме най-важната част от клуба –феновете”, разкри футболистът на „червените”.

„Не съм футболист, който си брои головете. Сметки не си правя. За мен е важно, когато имам възможност, да отбележа  и да помогна на отбора си. Моята работа е да вкарвам голове и когато го правя, знам, че всичко ще бъде наред. Така аз помагам на отбора да печели и той на мен да бележа повече”, призна Каранга.