Бившият футболист на ЦСКА Стойко Сакалиев пожела успех на "червените" в днешния им европейски мач срещу Рига, а на рожденика Димитър Пенев - да види отбора шамион още тази година.

Сакалиев разкри, че Аржентина е бил неговият фаворит на Световното първенство. "Моят фаворит беше Аржентина, но те рано отпаднаха. Марадона беше номер 1. Сега съм за Хърватия, защото са най-симпатични, близки до нас. Ще се радвам да станат световни шампиони", коментира Стойко Сакалиев в предаването "На Кафе" по NOVA.

"Въпросът е къде сме ние българите. Това е жалкото, че 1994-а направихме голяма крачка във футбола, а за съжаление не виждам в близките 20-30-100 години да се случи. Трябва да сме реалисти", добави Сакалиев, а водещата Гала обяви:

"Аз се моля да станат шампиони и обещавам за спя на Витошка дни наред."

За новата система за видеоарбитраж, Стойко Сакалиев заяви: "Допада ми, защото не ощетяват отбори. Зашото във времето доста отбори са претърпели негативи. В миналото в един мач с Марек имах гол с ръка, та може би нямаше да мине. След този гол съдията каза да продължи мача, аз си признах пред футболистите."