В последните дни италианските медии създадоха малка сензация, твърдейки, че ЦСКА е сред основните кандидати за подписа на талантливия нападател на Специя Давид Окереке. Нигериецът е следен още от Айнтрахт Франкфурт и Саутхемптън, а цената му е закована на 6 млн. евро. 

Изявите му бяха следени на живо от спортния директор на "червените" Кристиано Джарета и това веднага породи слуховете на Апенините, че има силен интерес към футболиста от българска страна. Шефът на тима обаче отрече такова нещо. 

"Постоянно ме питате за Давид Окереке и дали ще го привличаме, затова искам да отрека тези новини. Не преговаряме с футболиста, трудно ми е да видя за в бъдеще преговори с него, така че няма да има негов трансфер", заяви Джарета пред медиите в родината си. 

В последните дни стана ясно, че "червените" ще търсят нов нападател от лятото, но явно нигериецът се е оказал твърде скъп за плановете на ръководството. При всички положения Окереке е играе в друг отбор от лятото, но явно ще е някъде в Западна Европа, а не у нас.