Левски пусна билетите за предстоящото домакинство срещу ЦСКА, който е част от 34-ия кръг на Първа лига. Срещата е на 21 май (вторник) от 18:00 часа.

Поради категоризацията на срещата като „високо рискова“, билети няма да се продават НА КАСА в деня на мача (вторник, 21.05), а единствено ОНЛАЙН. Затова всеки един човек трябва да си закупи пропуск от каса до 20.05. включително.

Пропуски ще се продават във феншопа на сектор "STRABAG" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. 

Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК. 

За улеснение на феновете, в понеделник, 20.05., билети ще се продават и на касата на ул. "Ген. Гурко" пред централния вход на Националния стадион "Васил Левски" от 10:00 до 19:00 часа.

Може да платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. 

Всички, които са закупили Пакетен билет, ползват 50% намаление на билета за "А" или "Б" сектор за двубоя срещу ЦСКА. Единствено трябва да представят своя Пакетен билет на касата при закупуването, за да получат своето намаление. Притежателите на Пакетен билет, които ще закупуват пропуск онлайн, трябва да приложат първите 20 цифри от баркода на Пакетния си билет, за да закупят пропуск с 50% намаление за мача срещу ЦСКА. 

Влизането на стадиона ще става с лична карта, ако нямат такава няма да бъдат допускани на стадиона.

Левски е домакин на ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски" на 21.05.2019 г. (вторник) от 18:00 часа.

Цени на пропуските за срещата: 

Сектор "А" Ложи 3 и 7 - 30 лв. (за привърженици на Левски)

Сектор "А" – 15 лв. (привърженици на Левски) 

Сектор "Б" - 10 лв. (привърженици на Левски)

Сектор "В" - 15 лв. (гости)

Сектор "Г" - 10 лв. (гости)