Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев проявява интерес Спас Делев да се завърне на „Българска армия“, информира вестник „Тема Спорт“.

Понастоящем роденият в село Ключ Делев е играч на полския Погон, но договорът му изтича през лятото на 2019 година. В контракта фигурирала освобождаваща клауза в размер на 200 000 евро.

Пенев: Чака ме огромно количество работа

Пенев познава отлично качествата на Делев. Именно той го доведе на „Армията“ през 2009 година, а в последствие нападателят игра под ръководството на Ел Голеадор и в националния тим. У нас, освен за „армейците“, Делев игра и за Пирин Благоевград, Локомотив Пловдив и Берое. 

Очакванията са, „червените“ да привлекат поне едно ново попълнение през новата седмица. Припомняме, че от Борисовата градина вече направиха изходящ трансфер на Кирил Десподов в Каляри, а договорите на Станислав Манолев  и Борис Секулич бяха разтрогнати по взаимно съгласие.  Жеферсон се очаква да отсъства около 2 седмици.

Първият официален мач на ЦСКА за 2019 година е гостуването на Черно море от 21-ия кръг на Първа лига. Срещата е на 16 февруари от 15:00 часа на стадион „Тича“ във Варна. Двубоя ще може да следите с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.