Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев коментира успеха над Етър с 3:1 в двубой от 25-ия кръг на Първа лига.

"Направихме много добър мач, но и двата отбора играха отлично. Много добър мач, много сериозен, беше мач на надлъгване, успяхме първи да пробием, вкарахме втори и трети гол. Всичко се получаваше добре, играхме срещу сериозен отбор, въпросът беше да падне гол и да победим, с тази цел дойдохме", коментира Пенев.

"Когато вкараш гол, съперникът тръгва да търси гол, това отваря пространства. Доволен съм от всички които играха, както и от тези които бяха на пейката, работиха сериозно и това си пролича, ЦСКА винаги играе за победа, от всичко съм доволен. Успехът е 3 точки, продължаваме напред, има много време до края на първенството. Това е показателно за играта ни, създаваме много положения и отбелязваме, всички участват в организирането на атаката, всички са важни от вратаря до нападателя", допълни наставникът на "червените".

"Мнението ми за мача утре? Кой мач? Утре има много мачове, цяла Европа играе. Ще гледаме всичко", отвърна Пенев на медиите на пресконференцията след двубоя във Велико Търново.