Носителят на КЕШ с Цървена Звезда Люпко Петрович обяви, че повече няма да коментира въпросите, свързани с Левски. Сърбинът има дълбоко свързано със "сините" минало, като ги е водил на три пъти в кариерата си. За последно това беше през 2016 г. 

Сега обаче той е консултант на ЦСКА и помага със съвети на наставника Нестор Ел Маестро. Затова обяви, че последният му коментар по адрес на Левски е свързан с назначението на Георги Дерменджиев начело, който му е бил помощник в Литекс при един от множеството му престои там. 

"Гошо Дерменджиев ми е голям приятел. Работили сме заедно, той е добър човек и добър треньор. Аз обаче приключих с Левски! Повече няма да говоря за този клуб! Не ме интересуват! Аз съм в ЦСКА и ще говоря за ЦСКА", сподели Петрович пред вестник "Тема Спорт". 

В близките часове се очаква "червените" да се разделят с нападателя Мауридес, който е очакван във Виена за подпис с местния гранд Рапид. Въпреки че реализира 13 гола във всички турнири през лятото, от клуба няма да му търсят заместник, защото според Петрович разполагат с достатъчно алтернативи в лицето на Али Соу и Евандро. 

"Мауридес вече не е при нас. Имаме Али Соу и Евандро, които са качествени футболисти и ще ни свършат работа. Евандро е още млад, но притежава потенциала да стане голям играч. Имаме двама нападатели и нямаме нужда да привличаме друг."

"Ако се случи да попаднем на някой много добър за поста, ще го вземем, в случай, че е възможно. Но, реално погледнато, в момента нямаме намерение да търсим друг. Притежаваме добри футболисти и вярвам, че всичко ще е наред. Можем да вървим наравно с Лудогорец и да се борим за титлата и купата", заяви Петрович.