Локомотив Пловдив посреща ЦСКА в мача от 25-ия кръг на Първа лига. Срещата е в събота, от 15.00 часа и ще бъде предавана пряко по DIEMA SPORT и по GONG PLAY. Ще може да я следите и по Дарик радио, както и минута по минута в Gong.bg.

Домакините ще бъдат без наставника си Едуард Ераносян, както и нападателя Мартин Камбуров, които изтърпяват наказание. В редиците се завръща Дани Кики и се очаква именно той да води атаката на тима.

Същевременно при "червените" ще отсъства Станислав Манолев, който изтърпява санкция. С контузия пък е Александър Дюлгеров, който означава, че младият Стойчо Атанасов може да започне отдясно на отбраната. След наказание пък се завръща Петрус Бумал.

Предварителните очаквания са да има около 4000 фенове на пловдивчани. 1000 пропуска са отпуснати на гостите. При всички положения, на трибуните ще е много горещо, за разлика от есента, когато двубоят се игра при закрити врата заради наказание на цесекарите. 

Появиха се информации, че турски мениджъри ще следят Антон Недялков, така че той ще е мобилизиран да се изяви на максимално високо ниво. А дали ще се случи, ще разберем съвсем скоро.