Защитникът на Лудогорец Козмин Моцин коментира по интересен начин възникналото напрежение след последния съдийски сигнал на дербито с ЦСКА.

Румънецът разпери победоносно ръце пред сектора с привърженици на ЦСКА, нещо, което вбеси нападателя на „червените“ Мауридес. Футболистът на гостите потърси саморазправа с Моци, но двамата бързо бяха разтървани.

Моци бе избран за Играч на мача в Разград.

„Мисля, че като игра надиграхме ЦСКА през цялото време. Можехме да вкараме повече голове. Важни са трите точки, които спечелихме дес. Вече мислим за плейофите в Лига европа. Нормално е треньорът да не бъде доволен, когато не играем както трябва. Днес можехме да спечелихме с повече голове“, сподели Моци за мача.

Относно инцидента румънецът коментира: „Нищо не се случи. Обърках се. Мислех, че се радвам пред нашите фенове, а то се оказа, че те са на ЦСКА или не знам кой е този отбор. НИщо не съм казал на Мауридес. Не знам какво иска той от мен. Не знам какво има той с тези фенове. Той има три мача в този отбор. След мача могат да се случат много неща. Важни са трите точки, които Лудогорец спечели днес.“