25-годишният Никон Ел Маестро води тима на ЦСКА в двубоя срещу Верея, спечелен от „червените“ с 1:0. Той замести брат си – Нестор, който бе наказан за срещата в Стара Загора и изгледа мача от трибуните на „Трейс Арена“.

Младият специалист призна след двубоя, че не е очарован от играта на тима в първия си мач като старши треньор.

„В крайна сметка е добре, че брат ми го нямаше тук, защото си мисля, че на полувремето можеше да убие някого. Започнахме мача много бавно. Когато играеш по подобен начин флиртуваш с бедствието. През вторто полувреме подобрихме интензитета си, играхме повече в тяхната половина“, сподели Никон след края на мача.

„Те имаха шанс още в началото, но това бе единствената им възможност. След това доминирахме. За по-добър резултат трябваше да играем по добре. Не мисля, че имаше подценяване. Не можем да си позволим да подценяваме никого“, допълни 25-годишния специалист.

Никон Ел Маестро призна, че все още няма амбиции да става старши треньор.

„Преди мача бях нервен, но аз съм нервен преди всеки двубой. Днес обаче бе в повече. Мисля, че все още съм много млад. Трябв да уча много. Искам да уча всеки ден и точно това правя. Засега нямам амбиции да ставам старши треньор“, завърши той.