Обявеният за ненужен в ЦСКА бранител Борис Секулич все още не може да намери начин да се раздели с клуба. Роденият в Белград защитник все още не е подписал споразумението за прекратяване на договора по взаимно съгласие, съобщава вестник "Тема Спорт". 

Той има договор до края на юни 2020 г., но с изявите си изобщо не успя да впечатли и затова се стигна до ситуацията да бъде поставен в списъка с низвергнатите на "Армията". Очаква се обаче все пак да се стигне до раздяла. 

Секулич дойде с огромни очаквания, след като беше обявен за най-добър десен защитник в словашкия шампионат през изминалия сезон. Привличането му беше по настояване на предишния наставник на тима Нестор Ел Маестро, който познава изявите му, тъй като беше начело на Спартак Търнава по това време и успя да го направи шампион след половин век чакане. 

Интересното е, че Секулич не успя да се пребори за място на терена в конкуренцията на Станислав Манолев. Ветеранът обаче също си тръгна от "Армията", а след като това стори и сърбинът със словашки паспорт, единствената алтернатива на този пост в тима ще е младият Стойчо Атанасов.