Най-новото попълнение на ЦСКА - нападателят Али Соу, сподели първите си впечатления от тима и заяви, че се чувства добре и му е приятно да тренира с новите си съотборници

„Чувствам се добре. Тренирам с отбора. Чувствам се добре със съотборниците ми. Последните дни бяха много добри. Кариерата ми започна у дома в Гамбия. Участвахме на един турнир в Италия. Тогава бе видяха от Киево и ме наеха. След това бях част от различни клубове в Италия. А сега вече съм тук”, коментира Али Соу пред клубния сайт на ЦСКА.

„Моите амбиции винаги са били еднакви. Дойдох тук, за да опитам да спечеля всичко възможно. Не съм тук, за да бъда Роналдо или Меси, а заедно с отбора да постигнем успехи и да спечелим трофеи. Това е основната ми цел. ЦСКА е голям и силен клуб, който е подкрепян от страхотни фенове. Феновете ми харесва. Видях някои мачове и почти всичко ми харесва”, заяви още Соу и добави:

„Тук съм, за да помогна на отбора, всички сме съотборници. Трябва да правим каквото е необходимо. Изборът кой ще играе в даден мач винаги е на треньора. Като играч винаги се радвам на трите точки. Искам моят тим да побеждава.”

Попитан за предстоящото дерби ЦСКА – Левски, футболистът на „червените” заяви:

„Определено не знам нищо за този мач. Мисля, че е дерби. Не съм запознат и не мога да усетя заряда на мача колкото хората, които са тук. Но като играч винаги съм готов да участвам в даден мач. На мача с Левски ще е същото. Трябва да даваш всичко от себе си. Работим здраво. Искам да съм готов за целия сезон, а не за един мач. Не съм гледал мачове от българското първенство до момента. Сега обаче съм тук и ще натрупам личен опит.”

„Имаше преговори между клубовете и когато ми бе отправено предложение, аз бях щастлив и приех. Сега също съм щастлив и доволен от решението да дойда в ЦСКА. Всичко върви добре, професионално. Тренираме добре. Нямам никакви съжаления и мисля, че никога няма да имам”, каза още Али Соу и завърши:

„Ще дам 100% от себе си. Както в тренировъчния процес, така и по време на мачовете. Така че всеки път ще се раздавам максимално. Това е моето обещание.”